Reis inspiratie voor 2020

Reis inspiratie voor 2020

Wil jij dit jaar lekker op vakantie of op reis? Je bent zeker niet de enige! Zo aan het begin van het jaar beginnen veel mensen al meteen vakantieplannen te maken. Er zijn ook zoveel mogelijkheden, waar kies je dan voor? In deze blog zetten we 3 leuke reis-ideeën voor je op een rijtje ter inspiratie. We zijn benieuwd waar jij voor kiest.

Europa

Wist je dat er bijna geen continent is waar zoveel verschillende plekken te zien zijn, en allemaal zo dicht bij elkaar? Europa is misschien niet exotisch, maar zeker wel uniek in cultuur en bezienswaardigheid! En als je heel eerlijk bent, hoeveel van Europa heb jij dan al gezien? Behalve Amsterdam, Parijs, Londen of Berlijn heeft Europa zoveel meer te bieden! Wat dacht je van kleinere steden in Zuid-Frankrijk, wandelen langs de Spaanse of Portugese kust, de Italiaanse binnenlanden of een treinreis door Oost-Europa? Er zijn zo ongelooflijk veel onbekende parels te ontdekken. En het voordeel is dat je niet uren in het vliegtuig hoeft te zitten, de ontdekkingen beginnen vlakbij huis. Dus wijk af van de gebaande paden en maak kennis met de ongelooflijke toeristische rijkdom van ons eigen werelddeel.

Ver van huis

Okay, je hebt gelijk: ook ver van huis is er veel te ontdekken. In een ander deel van de wereld ziet het leven er heel anders uit dan bij ons, natuurlijk is dat ook het ontdekken waard. Wat dacht je van een rondreis door Zuid-Amerika, Azië of Australië? Onze tip: kijk eens naar een Rondreis Vietnam. Net minder toeristisch nog dan Thailand of Bali, maar lang zal dit niet meer duren. Steeds meer toeristen kiezen Vietnam als vakantieland door de unieke mix van steden, natuur en de heerlijke keuken. Met een rondreis kun je meteen veel in een keer zien en krijg je een betere indruk van een land dan wanneer je op een plek blijft. Dus pak je koffers en ga op avontuur!

In de natuur

Waar je ook heengaat, een vakantie in de natuur is altijd een goed idee. Je zult nergens zo tot rust komen als op een camping aan een bergmeer, een huisje in de duinen of een hutje in het bos. Sluit je even helemaal af van de hectische prikkels uit je dagelijks leven en kom lekker tot rust. Lees een boek, maak een wandeling, je zult merken hoe goed dit je doet. Aan het eind van de vakantie voel jij je heerlijk uitgerust en opgeladen om weer vol frisse energie aan je werkzaamheden te beginnen. Zelfs een weekend in de natuur zal je al goed doen, je hoeft niet meteen twee weken te gaan. Boek eens midden in een drukke periode een weekendje natuur, je zult jezelf dankbaar zijn.

Zo dat was het, heb jij al zin om op vakantie te gaan? Wij zijn benieuwd waar je heen gaat!